Vračila izdelkov

Po prejemu izdelka imate za vračilo na voljo 14 koledarskih dni od datuma prejema. Izdelek mora biti neuporabljen in v enakem stanju, kot ste ga prejeli. Zapakiran mora biti v originalni embalaži, s priloženim računom ali dokazilom o nakupu. Pravico do 14 dnevnega odstopnega roka od pogodbe, imate za izdelke, ki so naročeni kot predlagan sestav- set v enotni barvi, ki so oddana kot spletna naročila. Vsa naročila v katerih izbirate sestav po elementih in jim dodajate izbrane barve po svojih željah, se šteje za blago, ki je izdelano po natančnih navodilih potrošnika in je prilagojeno vašim osebnim potrebam za katere v skladu z 43.č.členom Zakona o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 , ZUE, 126/07, 86/09, 78/11 , 38/14, 19/15, 55/17 – ZKolT in 31/18), potrošnik za to blago nima pravice do odstopa od pogodbe.

Za uveljavitev pravice do odstopa morate z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje FEYDOM HOME d.o.o., Avstrijska ulica 3, 1000 Ljubljana o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe (npr. s pismom poslanim po pošti ali elektronski pošti).

Ne glede na obliko odpovedi nam morate predložiti kopijo računa.

Povračilo denarja

Po prejemu bomo izdelek pregledali in vas obvestili, da je prispel na naš naslov. Po pregledu izdelka vas bomo obvestili o statusu povračila. Če bo vračilo odobreno, bomo denar nakazali na vašo kreditno kartico (oziroma prek uporabljene metode plačila). Povračilo denarja boste prejeli v roku nekaj dni, odvisno od politike izdajatelja kartice.

Vračilo artikla za pravne osebe

Nakup, opravljen s strani podjetja, se obravnava po pravilih oziroma splošnih pogojih poslovanja za pravne osebe. Podjetja, samostojni podjetniki in ostale pravne osebe lahko artikle vračajo v skladu z garancijskimi pogoji. Pravne osebe NE MOREJO uveljavljati pravice odstopa od pogodbe v 14 dneh oziroma vračila kupnine.

Stroški pošiljanja

Stroški pošiljanja vrnjenega izdelka so vaša odgovornost in so nevračljivi. Če prejmete povračilo denarja, stroški pošiljanja vanj ne bodo vključeni. V primeru vprašanj o vračilu izdelkov nas kontaktirajte.

Zadnja posodobitev: 01.03.2020

Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.