Splošni pogoji akcije
END OF SCHOOL!

 1. ND OF SCHOOL!Akcija za konec šole
  1. Akcija END OF SCHOOL ob koncu šole!

  Akcija END OF SCHOOL velja od 24. 6. do 25. 7. 2019 v vseh salonih FEYDOM po Sloveniji (Ljubljana in Koper) in pri naročilu preko spleta.

  Pri nakupu FEYDOM izdelkov nad 1450 EUR (z vključenim DDV) dobite kot darilo (popolnoma brezplačno) Pisarniški stol UVI Chair.

  Lahko izbirate med:

   

  1. Dobavni roki

  Sedežne garniture FEYDOM so dobavljive v 3 – 6 tednov (največ 30 delovnih dni). Ob naročilu si stranka lahko sama izbere datum dobave. Stol UVI Chair boste lahko prevzeli oziroma vam ga bomo pripeljali skupaj s sedežno garnituro.

   

  Prevzem v skladišču Vojkovi 58, 1000 Ljubljana, je možen le po predhodnem dogovoru (vsaj 1 dan) in sicer:

  • na dan, ko garnitura pride v Slovenijo (vas obvestimo teden predhodno)
  • vsak torek med 8.00 – 11.00 uro in
  • vsak četrtek med 17.00 – 20.00 uro.

  Prevzem v skladišču Dolinski 1h, 6000 Koper, je možen le po predhodnem dogovoru (vsaj 1 dan) in sicer:

  • dva delovna dneva po dobavi v centralno skladišče na Vojkovi 58, 1000 Ljubljana (vas obvestimo teden dni predhodno)
  • vsak torek med 9.00 – 10.00 uro in
  • vsak četrtek med 18.00 – 19.00 uro.

  S predajo blaga kupcu, njegovemu špediterju ali prevozniku, oz. z drugačno odpremo blaga kupcu, vendar najkasneje v trenutku, ko blago zapusti našo družbo oz. naše skladišče, preidejo nevarnosti naključnega uničenja ali poškodovanja in stroški prevoza blaga na kupca. Strošek prevzema blaga v skladišču na Dolinski 1h, 6000 Koper znaša 40 EUR. Cena vključuje nalaganje v centralnem skladišču v Ljubljani in raztovor v skladišču na Dolinski 1h, 6000 Koper. 

  Družba lahko na zahtevo ali željo kupca dobavi blago sama ali pa po pooblaščenem špediterju oz. prevozniku, s katerim ima sklenjeno pogodbo za dobavo oz. distribucijo blaga. S tem je tudi blago zavarovano za čas prevoza proti škodi in izgubi.

  V kolikor družba organizira dobavo kupcu, cena vključuje nalaganja, raztovor in dobavo do strankinega naslova. Cena se izračuna glede na razdaljo od skladišča na Vojkovi 58, 1000 Ljubljana do strankinega naslova, in sicer: 

  • do 19 km – 30 EUR
  • od 20 do 49 km – 60 EUR
  • od 50 do 99 km – 100 EUR
  • od 100 do 149 km – 130 EUR
  • od 150 do 200 km – 160 EUR

  V primeru, da si stranka želi izbrati svoj termin dostave, je to možno z doplačilom 60 EUR (možno tudi ob sobotah).

  Stranka se lahko odloči tudi za vnos garniture v stanovanje in montažo le-te z doplačilom 20 EUR. V to ceno je vključen tudi odvoz vsega zaščitnega materiala.

   Navedene cene veljajo za dostave na območju Republike Slovenije. V kolikor so v enkratno naročilo vključene več kot 3 garniture, se obračuna doplačilo v višini 60 EUR.

  1. Pakiranje

  Vse blago je pakirano v plastično folijo, zaščiteno s kartonom in silikonom.

  1. Plačilo

  Glede plačila veljajo plačilni pogoji: avansno plačilo v višini vsaj 30% celotnega zneska, ki velja kot rezervacija. Preostanek je potrebno poravnati pred prevzemom.

   

  1. Načini plačila:
  • z gotovino
  • z nakazilom na naš račun
  • s plačilnimi karticami
  • z obročnim plačilom s kartico American Express na 3, 6 ali 12 obrokov
  • z obročnim plačilom s kartico Diners Club do 24 obrokov
  • obročno odplačevanje preko družbe FEIDOM AA D.O.O. do 5 obrokov.

   

  1. Prodaja s pridržkom lastninske pravice

  Družba si pridržuje lastninsko pravico na blagu, ki ga je prodala in dobavila kupcu, za čas do dokončnega poplačila dogovorjene kupnine oz. plačila zadnjega obroka.

   

  1. Reklamacije in nadomestna dobava

  Reklamacije zaradi količine, kakovosti pošiljke ali pomanjkljive embalaže lahko kupec uveljavlja v roku 8 dneh od prejema blaga in pod drugimi pogoji Obligacijskega zakonika.

  Pri utemeljenih in priznanih reklamacijah lahko kupec zahteva popravilo blaga, nadomestno dobavo na stroške družbe, lahko pa tudi dobropis za zmanjšanje cene, pri čemer ima možnost izbire. Družba je dolžna opraviti nadomestno dobavo ali izdati dobropis šele po natančni preiskavi reklamiranega blaga v družbi in potrditvi odgovornosti družbe za takšno napako. Za opravo preiskave mora kupec reklamirano blago vrniti v družbo.

  Morebitne reklamacije po navedenem roku družba ne bo upoštevala. Vse škode, ki so nastale med prevozom blaga, se zaradi prenosa rizika na kupca skladno s 5. točko teh pogojev uveljavljajo pri prevozniku ali špediterju. Stroške neupravičene reklamacije nosi kupec.

  Družba se zavezuje, da bo vse upravičene reklamacije rešila v roku 30 delovnih dni oziroma po dogovoru s stranko.

   

  1. Garancija

  Za vse proizvode iz prodajnega programa FEYDOM velja 24 mesecev garancije. Kupec ne more uveljavljati garancije, v kolikor je prišlo do mehanske poškodbe.

   

  1. Reševanje sporov

  Za reševanje morebitnih sporov je pristojno okrjano sodišče v Ljubljani.

OBROČNO ODPLAČEVANJE

Možnosti obročnega odplačevanja so:

 1. s kartico American Express na 3, 6 ali 12 obrokov
 2. s karico Diners Club na do 24 obrokov
 3. preko družbe FEIDOM AA d. o. o. na do 5 obrokov brez obresti

POGOJI ZA ODOBRITEV obročnega odplačevanja preko družbe FEIDOM AA, zastopanje in prodaja d. o. o.

 1. potrebujete izpolniti obrazec z vsemi vašimi osebnimi podatki: ime, priimek, stalni naslov, številka osebnega dokumenta, TRR številka, davčna številka
 2. Potrebujemo kopijo osebnega dokumenta,
 3. Potrebujemo kopijo bančne kartice, da se jasno vidi številka transakcijskega računa

Ob naročilu potrebujete poravnati 30% celotnega zneska, preostanek se vam pa lahko razdeli na do 5 obrokov brez obresti. Prvi obrok morate poravnati prvega ali osemnajstega v mesecu, odvisno kateri plačilni dan ste si izbrali, po prevzetju sedežne garniture.

Splošni pogoji poslovanja