Košarica

V sodobnem svetu, kjer se vse tako hitro spreminja in kjer imamo neskončno možnosti izbire je FEYDOM modularna sedežna garnitura prava izbira, saj omogoča da vrhunske dizajnerske sedežne garniture oblikujete in spreminjate po svojih željah.

Modularna garnitura z drugo besedo opisana kot sestavljiva sedežna garnitura je sestavljena iz več različnih elementov, ki jih lahko uporabljate samostojno ali kot del sestava.

Poleg koncepta modularnosti FEYDOM predstavljajo še koncept vsestranske uporabe v različnih situacijah, izbira barve ter sloga in pa praktičnost z možnostjo snemljivih prevlek.

Z dodajanjem in prilagajanjem elementov se lahko iz manjše sedežne garniture, ki služi kot počivalnik v prostoru ta spremeni v kotno ali pa linearno garnituro za srednje velik dnevni prostor, mogoče kar razkošno garnituro za velik bivalni prostor, enojno, dvojno ležišče, mogoče celo več ležišč, kombinacijo ležišča in počivalnika, možnosti je neskončno.

Izbira je vaša in ravno zaradi tega se tudi naš slogan glasi »SESTAVI SI SEDEŽNO SVOJIH SANJ.«

Kje in kako začeti?

Priporočamo, da pred samim oblikovanjem garniture najprej natančno izmerite prostor, ki ste ga namenili novi sedežni garnituri.

Ko imamo dimenzije prostora pa začnemo z osnovnimi elementi – sedišči. Koliko ljudi bo redno uporabljalo garnituro, bo garnitura namenjena bolj sedenju, poležavanju,… imate potrebo po dodatnih ležiščih. O vsem tem je potrebno premisliti, da bo nova sedežna garnitura res prilagojena vašim potrebam.

Sprva lahko uporabljate sedalne površine brez dodatnih naslonov, te lahko dodate dokupite in dodate kasneje, prav tako lahko isto storite z blazinami. S časom, ko se potrebe in želje spremenijo imate možnost preoblikovanja garniture z zamenjavo prevlek in dodajanjem elementov ter tako prilagodite garnituro novi situaciji.

Sestavljivost vam daje možnost, da garnituro spreminjate v nedogled glede na vaše potrebe in želje v določenem trenutku. S tem pri FEYDOMU omogočamo, da uporabniki živijo kakovostnejše, saj produkt z vsestransko uporabo zadovoljuje vse potrebe posameznika v sodobnem svetu.

Da bo vaša garnitura res nekaj edinstvenega pa vam priporočamo, da jo obogatite z izborom blazin v različnih oblikah in barvah. Med skoraj 20 vrstami blazin, izborom dodatkov, šestimi vrstami tkanin in številnimi barvnimi možnostmi boste zagotovo našli kombinacijo, ki bo kot pika na i v vašem domu ter življenju.