Skip to main content

Košarica

# FEYDOM MONEY SOLUTIONS!

Manjši proračun nam dostikrat ne omogoča nakup večjega bivalnega prostora, naj bo to hiša ali stanovanje in s tem je posledično manjši tudi prostor za postavitev sedežne garniture.

Zato je nesmiselno kupovati velike fiksne garniture, ki nam zasedejo veliko prostora in pogosto tudi zaprejo oziroma otežijo prehod iz enega konca prostora na drugi konec ali pa kar v drugi prostor.

ZATO imamo pri FEYDOMU rešitev za vse vas, ki bi kljub manjšemu proračunu radi kupili kose pohištva kvalitetne izdelave, ter z daljšim rokom uporabe!

V FEYDOM-u lahko izbirate med modularnimi sedežnimi garniturami, ki so  sestavljene iz več različnih elementov in se lahko uporabljajo samostojno ali pa kot del sestava.

Tako lahko začnete z nakupom dveh ali treh elementov in kasneje dokupujete dodatne elemente s katerimi povečate in osvežite svojo izbrano FEYDOM garnituro!

FEYDOM sedežne garniture so narejene iz kakovostnih materialov: ogrodje iz bukovega lesa, prepleteno z elastičnimi trakovi in polnilom iz mešanice trše in pa mehkejše poliuretanske pene.

Kvalitetni pa so tudi materiali iz katerega so narejene prevleke. Tako si lahko tudi z manjšim proračunom, privoščite kvalitetno opremo za vaš dom.

Začnete pri osnovnih elementih – sediščih, ki jih sprva lahko uporabljate brez dodatnih naslonov ter blazin, sčasoma pa te dodajate.

Ko si ustvarite družino in se potrebe po sedalnih in počivalnih površinah povečajo, se lahko odločite za dokup novih elementov.

Nobene potrebe ni po zamenjavi, saj iz manjšega sestava z enostavnim dodajanjem elementov naredite večjega, ki ustreza novim potrebam.

Sestavljiva sedežna garnitura vam omogoča, da le-to spreminjate in prilagajate v nedogled, glede na vaše potrebe in želje v določenem trenutku.

Da bo sestavljiva sedežna točno taka kakršno vi potrebujete poskrbimo pri FEYDOMU, saj smo za to specializirani.

Z veseljem vam bomo pomagali in osebno svetovali, tako da bo nakup prijazen tudi do vaše denarnice.

Call Now Button