Košarica

# FEYDOM MONEY SOLUTIONS!

Velikokrat je v povezavi z manjšim proračunom tudi najem ali nakup manjšega bivališča, naj bo to hiša ali stanovanje in posledično tudi prostora za samo sedežno garnituro ni veliko.

Zato je nesmiselno kupovati velike fiksne garniture, ki nam zasedejo veliko prostora in pogosto tudi zaprejo oziroma otežijo prehod iz enega konca prostora na drugi konec ali pa kar v drugi prostor.

ZATO imamo pri FEYDOMU za vse vas, ki bi kljub manjšemu proračunu radi kupili kose pohištva, kvalitetne izdelave ter z daljšim rokom uporabe, rešitev!

V FEYDOM-u imamo za vas modularne sedežne garniture. Sestavljene so iz več različnih elementov, ki jih lahko uporabljate samostojno ali pa kot del sestava.

Tako lahko začnete nakupom dveh ali treh elementov in kasneje dokupujete dodatne elemente s katerim povečate in osvežite svojo izbrno FEYDOM garnituro!

FEYDOM sedežne garniture so narejene iz kakovostnih materialov: ogrodje iz bukovega lesa, prepleteno z elastičnimi trakovi in polnilom iz mešanice trše in pa mehkejše poliuretanske pene.

Prav tako so kvalitetni materiali iz katerega so narejene prevleke. Tako si lahko tudi z manjšim proračunom, privoščite kvalitetno opremo za vaš dom.

Začnete lahko pri osnovnih elementih – sediščih.

Sprva jih lahko uporabljate brez dodatnih naslonov ter blazin in jih dodate šele kasneje.

S časom, ko si ustvarite družino in se potrebe po sedalnih in počivalnih površinah večajo, se lahko odločite za dokup novih sedalnih elementov.

Nobene potrebe nimamo po zamenjavi, saj z manjšega sestava z dodajanjem elementov naredimo večjega, ki ustreza novim potrebam.

Sestavljiva sedežna vam daje to možnost, da jo spreminjate v nedogled glede na vaše potrebe in želje v določenem trenutku.

Da bo sestavljiva sedežna točno taka kakršno vi potrebujete poskrbimo pri FEYDOMU, saj smo za to specializirani.

Z veseljem vam bomo pomagali in osebno svetovali, tako da bo nakup prijazen tudi do vaše denarnice.