POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTA VPRAŠANJA

KAKO SE ELEMENTI SEDEŽNE GARNITURE DRŽIJO SKUPAJ?

Ko si izberete model in elemente svoje sanjske sedežne garniture, jih seveda skupaj pritrdite, da se vam elementi ne razmikajo med sedenjem ali ležanjem 😉

Od modela do modela se nekoliko razlikujejo sami konektorji:

MODELI CHOICE, CLOOODS, MUSTANG, MATACAO, MATACAO 2:

Na spodnjo stran se z močnimi ježki skupaj pritrdijo vsi sedalni elementi. Ježek lahko pritrdite kamorkoli na črno podlago iz fildsa. Pomembno je, da so elementi dani čimbolj skupaj in da je ježek pritrjen čimbolj na sredino.

P.S.: Če ježke uničite ali jih izgubite, pri nas brezplačno dobite nove.

MODEL CHOICE

MODEL CLOOODS in MUSTANG

MODEL MATACAO

MODEL BONBON

Na spodnji strani se z jeklenim C profilom povežejo in tako popolnoma zafiksirajo sedalni elementi, ki se potem ne razdvajajo. Da se nam sofa ne premika po prostoru je potrebno zablokirati koleščka na spodnji strani. Dodatna praktično nepotrebna fiksacija pri »normalnih sestavih« so posebni ježki, katere pritrdite na spodnjo stran elementov. Ježke se večinoma uporablja za ekstra velike sestave.

P.S.: C profile smo naredili v septembru 2020, za vse stranke, ki so model BonBon kupile pred tem, vam dodatek pošljemo brezplačno.

P.P.S.: Brezplačno vam pošljemo uničene ali izgubljene ježke.

MODEL CHOICE

Za rob odprtega shranjevalnega prostora se elementa dvosed in počivalnik povežeta in sta tako popolnoma fiksna. Tabure pa se na dvosed in počivalnik pritrdi s posebnimi ježki, katere pritrdite kamorkoli na spodnjo stran (na črno podlago iz fildsa). Pomembno je, da so elementi dani čimbolj skupaj in da je ježek pritrjen čimbolj na sredino.

P.S.: C profile smo naredili v septembru 2020, za vse stranke, ki so model CHOICE 1 kupile pred tem, vam dodatek pošljemo brezplačno.

P.P.S.: Brezplačno vam pošljemo uničene ali izgubljene ježke.

MODEL CUBAN

Vsi naslonjači se povežejo za rob odprtega shranjevalnega prostora in so tako popolnoma fiksni. Tabure pa se na naslonjače pritrdi s posebnimi ježki, katere pritrdite kamorkoli na spodnjo stran (na črno podlago iz fildsa). Pomembno je, da so elementi dani čimbolj skupaj in da je ježek pritrjen čimbolj na sredino.

MODEL GEMINI A

Model GEMINI A je popolnoma fiksen v kotni postavitvi, ko pa element prestavimo v dvojno ležišče, je premikajočemu elementu potrebno zablokirati koleščka.

MODEL GEMINI M in GEMINI Z

Modela GEMINI M in GEMINI Z sta po velikosti in fukncionalnosti sedalnih elementov enaka. Ko premikajoči element premaknemo v ležišče se tabure poleg fiksira s kovinskimi zatiči, tako da je sedežna ganritura popolnoma fiksna.

KO ENKRAT PREVLEKE SLEČEŠ JIH SIGURNO VEČ NE OBLEČEŠ!

Ne bo držalo, saj tudi mi vsako sofo preden jo zapakiramo oblečemo v material. Drži pa, da to ni najbolj enostavno, saj so prevleke narejene lepo na tesno, da se vam material ne guba. Glavno pri preoblačenju je, da se prvo »zapre ježke«, saj se vam drugače ves čas lepijo na material, kar vam oteži situacijo.

Pri oblačenju je najbolje da po tem ko zaprete ježke, robove prevlek lepo poravnate z robovom sofe in potem lepo počasi material enakomerno na vseh straneh povlečete, da sofo oblečete. Na koncu le še lepo zalepite ježke v spodnji material.

P.S: v primeru, da ste prevleke prali na 30 stopinj, brez centrifuge in mehčalca z zaprtimi ježki in obrnjene narobe 😉 jih je najlažje obleči, če so nekoliko vlažne.

Točna navodila kako se čisti material

KAKO SE ČISTI MATERIAL

Generalno za manjše madeže vse materiale lahko čistite z vlažilnimi robčki s čim manj dodanimi kremcami in dišavami. Super za čiščenje je tudi če si naredite pasto iz Sodebicarbone ali pa poskusite madež očistiti z vodo in bombažno krpo, kjer po potrebi dodate malo čistila za blago.

!!! Pomembno!! Ko čistite material na oblečeni sofi, je pomembno, da ne čistite levo-desno in tako povečujete madež, ampak čistite s krožnimi gibi od zunaj-navznoter.

V primeru pa da želite sofo osvežiti oziroma očistiti kakšnih madežev, kateri so res trdovratni so generalna navodila za vse materiale, da se jih pere na 30 stopinj, brez centrifuge in brez mehčalca z »zaprtimi« ježki in obrnjene narobe.

Več o čiščenju vsakega materiala posebej, si pa lahko preberete

KAKO JE Z DOSTAVO IN MONTAŽO

Dostava do vhodnih vrat bloka oziroma do vhodnih vrat hiše je za vso Slovenijo vključena v ceno. Vnos z montažo si pa lahko vsak posebej dokupi in je v vrednosti 60 EUR na eno sofo, ne glede na to ali imate dvigalo ali ne, ali imate zakomplicirane stopnice ali pa odprte hodnike 😉 Montaža vključuje vnos sofe v stanovanje, odpakiranje vseh elementov, postavitev, in odvoz vse odpadne embalaže.

KAJ PA SPLOH RABIŠ ZA MONTAŽO

Le škarje in malo potrpljenja, na koncu pa kar nekaj odpadne embalaže. Sofe so zavite v streč folijo, na robovih zaščitene s kartonom in potem še dodatno zavite v silikon. Vsak element je pakiran posebej, tako da pri montaži imate nekaj dela z odvijanjem, potem pa elemente samo sestavite skupaj. Torej vijačenje ni potrebno 😉

A »STARO« TUDI ODPELJETE?

Seveda brez problema. V tem primeru vam novo sofo pripeljemo, zmontiramo mi, hkrati pa odpeljemo staro. Za to je potrebno doplačilo 140 EUR (60 EUR je vnos z montažo in 80 EUR je odvoz stare sedežne garniture).

ALI SI ELEMENTE LAHKO DOKUPIM?

Seveda, to je koncept FEYDOMa, da so sedežne garniture trajnostne, kar pomeni, da is lahko kadar koli elemente dokupite, spremenite prevleke in s tem spremenite barvo. V kolikor se vam kateri od elementov poškoduje lahko zamenjamo le ta del, le tisto poškodovano prevleko, v glavnem VSE SE DA.

KAKO JE Z OBROKI?

V ponudbi imamo 24 obrokov brez obresti preko Leanpaya ali pa obročno odplačevanje preko Diners kartice do 36 obrokov.