Skip to main content

V naši ponudbi modularnih sedežnih garnitur je kar nekaj takih, ki jih lahko uvrstimo med kotne sedežne garniture z ležiščem. V nadaljevanju vam predstavljamo 5 modelov, primernih za različne vrste stanovanj in prostorov.

Choice 16

Preprost za vzdrževanje in primeren za večje prostore

Choice 16 ima snemljive prevleke, ki jih lahko perete v pralnem stroju ter dodaten prostor za shranjevanje pod elementi. Lahko je kotna sedežna garnitura z zakonskim ležiščem dimenzije 160 × 200 cm. Iz te postavitve jo lahko preoblikujemo v tri posamezne sedalne elemente, en dvosed s trosedom … Model Choice je prejemnik prestižne nemške nagrade za dizajn. Barvo in materiale lahko v celoti izberete sami, kasneje lahko prevleke tudi zamenjate, dokupite nov sedalni element ali tabure … Choice 16 uvrščamo med mehkejše sedežne, saj ga sestavljajo dve plasti poliuretanske pene, ki preprečujeta usedanje in uvešanje materiala med sedenjem. Elementi so med seboj fiksirani s kovinskim konektorjem, ki ga položimo med elemente.

Gemini M

S fiksnim kotom, primeren za vsakodnevno spanje

Gemini M ima fiksni levi ali desni kot in premični del. Ker je premični del postavljen na silikonska kolesa, se ga v ležišče spremeni hitro in brez nepotrebne obremenitve hrbtenice. Zaradi svoje večplastne sestave je nekoliko trši, zato je primeren tudi za vsakodnevno spanje. Iz kotne postavitve lahko v samo nekaj potegih ustvarite zakonsko ležišče 160 × 200 cm ali podaljšano sedežno garnituro. Ima delno snemljive prevleke na blazinah. Za fiksacijo poskrbijo posebni »štiftki« z zatičem.

Matacao City

Mehkoba in premični nasloni za roko

Model City iz družine Matacao je kotna sedežna garnitura z ležiščem, posebnost tega modela so premični nasloni za roko. V samo nekaj potegih ga lahko transformiramo v ležišče za dve osebi ali elemente ločimo v dva dvoseda in dva enoseda. Mehke žepno žičnate vzmeti naredijo ta kavč še bolj mehak in udoben. Sofa se fiksira z močnimi ježki, ki se jih nalima na stike elementov. Tudi ta model ima pralne prevleke, barvo in materiala vsakega elementa si lahko določate sami. City nudi številne možnosti postavitev:

  • Kotna sedežna garnitura s taburejem (226 × 251 cm)
  • Podaljšana kotna garnitura (309 × 226 cm)
  • Dvojni dvosed (211 × 97 cm)
  • 2 × dvosed (139 × 97 cm) + 2 × naslonjač (97 × 72 cm)
  • Ležišče (211 × 164 cm)

BonBon L

Minimalističen in udoben, z dodatnim prostorom za shranjevanje

BonBon L nudi ogromno možnosti za različne postavitve.

Dve plasti poliuretanske pene skrbita za udobje med sedenjem in poležavanjem, končni sloj preprečuje posedanje sedalnih površin. Elementi se med seboj fiksirajo s silikonskimi koleščki, železnimi konektorji in ježki. Nasloni za roke vključujejo 150 l dodatnega shranjevalnega prostora, zgornji del se lahko enostavno pretvori v zakonsko ležišče, dve ločeni postelji, podaljšan kavč … Vse prevleke so lahko fiksne ali snemljive. Blazine nudijo optimalno oporo hrbtenici. Kasneje lahko prevleke zamenjate, dokupite tabure … BonBon je prejemnik mednarodne nagrade A’Design za oblikovanje in inovacije.

Zakaj izbrati kotne sedežne garniture z ležiščem iz naše ponudbe?

Razlogov je veliko, če povzamemo glavne prednosti naših modularnih modelov:

  • Modularnost: ena sedežna ima več postavitev, kar pomeni, da lahko v samo nekaj potegih sedežno preobrazite v posteljo, dvojno ležišče, zakonsko ležišče
  • Pralne prevleke: prevleke na sedežnih garniture so pralne, kar pomeni, da jih lahko v primeru razlitja ali umazanije enostavno odstranite s pomočjo ježkov in operete v pralnem stroju
  • Modern dizajn: naše sedežne garniture so moderne in sledijo skandinavskim smernicam, kar pomeni, da je v središču dizajna minimalizem
  • Možnost kasnejšega dodajanja elementov: čez čas lahko elemente tudi dodate ali spremenite barvo prevlek …

Spoznajte nas in si sestavite sedežno garnituro svojih sanj!  

Call Now Button