Košarica

Hitrejši tempo življenja narekuje nove smernice v oblikovanju produktov

Glavne značilnosti in prednosti FEYDOM sedežnih garnitur

 

Dandanes smo podvrženi hitrejšemu in kompleksnejšemu stilu življenja kot smo kadarkoli prej bili. Posledično s spremembami življenjskega stila, se hitreje kot kadarkoli prej spreminjajo tudi naše potrebe. In prav tem hitrim spremembam in posledično našim potrebam je potrebno prilagajati tudi produkte, ki jih vsakodnevno uporabljamo.

Med te produkte štejemo med drugimi tudi pohištvo, natančneje sedežne garniture ali kavče.

Pri znamki FEYDOM smo potrebo po prilagajanju novim potrebam in spremembam v življenju posameznika vzeli zelo resno in na tržišče lansirala nov koncept sedežnih garnitur in sicer modularne sedežne garniture. To so garniture, katere se z lahkoto prilagajajo tako prostoru kot posamezniku, ki jih uporablja.

MODULARNOST je ena izmed lastnosti FEYDOM sedežnih garnitur , saj so prav vsi modeli sestavljeni iz modulov, ki jih lahko sestavi vsak posameznik po svojih željah, potrebah in glede na dimenzije prostora, ki ga ima na razpolago.

Prav ta modularnost dela znamko drugačno od vseh preostalih na tržišču ter jo uvršča v povsem novo kategorijo. To so prepoznali tudi v stroki in naše modele tudi nagradili z nemškimi nagradami za dizajn ter tako priznali UNIKATNOST naših izdelkov.

Vsak posameznik si lahko ustvari čisto svoj unikatni kavč oz. sedežno garnituro, s tem ko sam izbira module, blago in pa barvo.

FEYDOM sedežne garniture so poleg prej naštetega tudi PRAKTIČNE. Zakaj? Poleg tega da se lahko odločite imeti celotno garnituro s snemljivo prevleko, opcija, ki zelo olajša samo vzdrževanje sedežne garniture in je v celoti prepuščena vam. Ne samo da je snemljiva prevleka pralna, temveč jo lahko po določenem času tudi zamenjamo in kupimo novo ter tako osvežimo videz garniture.

PRAKTIČNOST pa se pokaže tudi pri samih premikih garniture. Za vsako priložnost imamo lahko drugačen sestav – elemente postavljene v različne pozicije.

Prav tako lahko garnituro z lahkoto premikamo iz enega konca prostora na drugi konec, saj jo premikamo po modulih. Težav pri selitvah in vnosih garnitur v manjše, ožje prostore skozi ozke hodnike, v višja nadstropja po ozkih, spiralnih stopnicah, ipd. ni več, saj vnašamo v prostor kos po kos in nato sestavimo v celoto.

FEYDOM predstavlja novo generacijo kavčev, ki se prilagaja posameznikovem stilu življenja v določenem obdobju hkrati pa omogoča, da se skupaj s posameznikom ter njegovimi potrebami konstantno spreminja.

Vabljeni v naš salon v Ljubljani, na Tavčarjevo 1.

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pomagali pri izbiri primerne sedežne garniture prav za vas.