Skip to main content

Če iščete udoben in multifunkcionalen fotelj, raztegljiv v ležišče, ki je primeren za vsak prostor, najbolj priljubljen pa v pisarnah, otroških sobah in manjših prostorih, ste na pravem naslovu!

Predstavljamo vam fotelj Q6, ki ga lahko v samo nekaj potezah spremenite v posteljo ali razgibano sedišče za dve osebi.

Velika izbira materialov in barvnih odtenkov

Fotelj s funkcijo ležišča lahko prilagajate svojim željam in značilnostim prostora. Če imate na primer majhno čakalnico, kamor velike sedežne nikakor ne morete umestiti, je Q6 odlična alternativa, saj lahko fotelj hitro spremenite v dvojno sofo, ga pustite v obliki fotelja, ali ga sestavite v ležišče, ki je lahko tudi klop. Minimalističen skandinavski dizajn bo oplementil vsak prostor. Q6 je na voljo v večini materialov in barv, ki jih imamo na voljo. Da se izognete križanju prevečih barv v sobi, priporočamo, da naročite brezplačne vzorčke blaga.

Q6 fotelj, raztegljiv v ležišče je na voljo v 8 materialih:

Velare: odlično se čisti in je odporen na obrabe. Je negorljiv in gladek material, kar pomeni, da je še posebej primeren za vse lastnike hišnih ljubljenčkov. 

Icon: nekoliko mehkejši material, ki razlitih tekočin ne vpije hitro in ima modern, vintage izgled. Zaradi nanodelcev, s katerim je tkanina premazana v zadnjem koraku obdelave, umazanija ne prodira v notranjost. Zaradi te lastnosti je zlasti priljubljena med asmatiki in alergiki. 

Mollia in Mollia 20: mikrofirba je najbolj priljubljena tkanina med starši majhnih otrok in lastniki hišnih ljubljenčkov, saj se odlično pere, ima gladko površino, kar je še posebej optimalno za ostre kremplje. 

Cotton: naraven material, narejen iz 100 % bombaža, ohranja hladnost poleti in ima hipoalergene lastnosti. 

Zina: vzdržljiv material, ki se lahko pohvali z odličnimi rezultati testa Martindale

Alure: bele niti, ki so vtkane v material, dajejo poseben videz in so prijetne na dotik. 

Phoenix: material, narejen iz recikliranih plastenk, celoten proces izdelave je prijazen okolju.

Katere so torej glavne prednosti, ki jih ima enosed, raztegljiv v ležišče?

Enosed, raztegljiv v ležišče, je namenjen manjšim prostorom, kot so pisarne, dnevne sobe ali otroške sobe. Na zadnjem delu ga fiksirajo močni ježki, zato ta fotelj, raztegljiv v ležišče, med sedenjem ne bo lezel narazen. Sredinska sediščna blazina ima trdo dno, ki predstavlja oporo raztegnjeni postelji. Še ena dobra novica za vse lastnike hišnih ljubljenčkov: blazine na sedalnem delu so pralne!

Glavne prednosti Feydom sedežnih garnitur:

 

Elemente lahko dokupujete in sestavljate po želji

Na voljo pralne in fiksne prevleke

Možnost plačila na obroke

Dostava do vrat brezplačna

2-letna garancija

Na voljo več kot 48 barv

Spoznajte nas in si sestavite sedežno garnituro svojih sanj!  

Call Now Button