0

Košarica

FEYDOM se bo udeležil jubilejnega 30. Ambient Ljubljana sejma, ki bo letos potekal med 6. In 11. Novembrom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Tudi letos bodo imeli obiskovalci možnost videti naše sedežne garniture, obenem pa bomo predstavili čisto sveže novosti, neposredno iz tovarne. Uganete, kaj smo pripravili tokrat? (Namig: hov, hov in mijav, mijav.) Če ste res radovedni, nas obiščite v dvorani A2 in se prepričajte sami.

Izbira prave sedežne garniture ni mačji kašelj. Sedežna garnitura je že dolgo kos pohištva, brez katerega si našega dnevnega prostora sploh ne znamo predstavljati in brez katerega dom pravzaprav ni pravi dom. Sedežna garnitura je torej središče družinskega življenja, kjer se odvijajo pogovori, druženje, branje, počivanje, praznovanje, gledanje televizije in seveda tudi spanje. Pogovorite se s FEYDOM strokovnjaki in jim predstavite svoje želje, pričakovanja in navade in skupaj boste poiskali najboljši sestav za vaš prostor in potrebe.

Zakaj FEYDOM?

Modularnost. FEYDOM odlikuje modularna zasnova, kar vam omogoča praktično neskončno možnost kombinacij in sestavov. Enako kot rastejo vaše potrebe in pričakovanja, lahko raste tudi vaš sedežni sestav. Majhnemu dvosedu dodajte ležišče, za oporo nog ali odlagalno površino dodajte tabure, zvečer pa vse skupaj spremenite v ležišče.

Snemljive prevleke. Ste oblečeni celo leto v ista oblačila? Zagotovo ne! Zakaj bi bil enako oblečen vaš kavč? FEYDOM omogoča snemljive prevleke, ki jih enostavno snamete iz sestavov in očistite v pralnem stroju. Ne samo, da imate na ta način povsem čist in dišeč kavč, prevleke lahko sčasoma zamenjate za nove in imate povsem nov sestav v čisto drugi barvi!

Nagrade. FEYDOM je dobitnik velikega števila nagrad na področju oblikovanja, kar daje dodatno spodbudo in pohvalo tudi s strani drugih oblikovalcev.

Okolje. Ali ste vedeli, da za vsako prodano sedežno garnituro, FEYDOM posadi drevo? In ker to vztrajno počnemo že nekaj let, je v bližini naše tovarne zrasel že cel gozd. Obiščite nas na sejmu AMBIENTI v Ljubljani in spoznajte FEYDOM! V času sejma imamo sejemski popust, ki ga lahko izkoristite neposredno na sejmu ali v naši poslovalnici na Tavčarjevi 1 v Ljubljani.

FEYDOM. Življenje je igra!