Skip to main content

Košarica

FEYDOM navodila in nasveti za čiščenje

ZABAVA V DNEVNI SOBI? Zakaj pa ne?

Prava sedežna garnitura mora biti prostor, kjer bomo brezskrbni in kjer se bomo zares sprostili, ne ozirajoč se na to ali tam kdaj kaj pojemo, ali ko kljub prigovarjanju končno popustimo in lahko naš ljubljenček uživa z nami na garnituri.

S FEYDOMOM zabave v dnevni sobi ne bodo več prepovedane!

# FEYDOM REŠITVE

AQUACLEAN IMPREGNIRANO BLAGO – NOBENIH SKRBI!!! Ne verjamete? za vas smo izvedli test vzdržljivosti. Kar vidite na sliki je čisto pravo domače rdeče vino, pomarančni sok in jedilno olje, ki jih AQUACLEAN impregnirano blago ne vpije.

POPOLNOMA SNEMLJIVE PREVLEKE – NOBENIH SKRBI!!! Za vse tiste, ki ne najdete svoje barve med Aquaclean materiali, imamo drugo rešitev.

Izberite si garnituro, ki ima snemljive prevleke, kar pomeni, da ne glede na to, kateri material si izberete, ga lahko operete v pralnem stroju na 30 stopinjah, ga posušite na zraku (ne na soncu!) in rahlo vlažnega nataknete nazaj na garnituro, brez bojazni da bi se skrčil! Prepovedano pa je sušenje v sušilnem stroju in dodajanje mehčalca pri pranju!

ENOSTAVNO ČIŠČENJE Z GOBICO – NOBENIH SKRBI!!! Predstavljamo Vam čudežno gobico Miraclean, ki deluje po principu radirke in priporočamo njen nakup!

Namočite jo v vodo in podrgnete po madežu, ne samo da odlično čisti FEYDOM sedežno garnituro, uporabite jo lahko tudi za čiščenje vaše obutve, avtomobila..

ENOSTAVNO ČIŠČENJE S PASTO IZ SODE BIKARBONE – NOBENIH SKRBI!!!

Naš nasvet, da boste lažje nanesli pasto na madež in jo dobro vrtli si pomagajte z zobno ščetko. Pustite nekaj časa, nato pa obrišite z vlažno brisačo.

Če pa želite samo osvežiti vašo garnituro, potem priporočamo, da v liter ali dva vode fino zmešate žlico soda bikarbone, v raztopino pomočite brisačo, jo ožamete in z brisačo zdrgnete sedežno garnituro in pustite da se posuši. Nasvet, če želite da bo garnitura hkrati lepo dišala dodajte kakšno kapljico naravnega eteričnega olja v vodo.

Seveda pa je pri čiščenju vedno dobrodošla pomoč ?,

NIKAKOR PA NIKOLI ne čistite FEYDOM sedežne garniture z globinskim sesalnikom. S tem boste namreč poškodovali notranji silikonski sloj, ki služi optimalnemu prileganju in udobju garniture.

FEYDOM ekipa vam želi veliko brezskrbnih trenutkov na vaši zbrani modularni garnituri

Call Now Button