Košarica

FEYDOM navodila in nasveti za čiščenje

ZABAVA V DNEVNI SOBI? Zakaj pa ne?

Nasvet vsem vam, ki si želite res uživati v svojem domu! S tem mislimo na samo srce doma, kotiček, kjer se vedno vsi zbiramo, družimo, zabavamo, igramo in prespimo. Seveda, kaj pa drugega kot sedežna v dnevni sobi!

Prava sedežna garnitura mora biti prostor, kjer bomo brezskrbni in kjer se bomo zares sprostili, ne ozirajoč se na to ali tam kdaj kaj pojemo, ali ko kljub prigovarjanju končno popustimo in lahko naš ljubljenček uživa z nami na garnituri.

# FEYDOM REŠITVE

AQUACLEAN IMPREGNIRANO BLAGO – NOBENIH SKRBI!!! Ne verjamete? za vas smo izvedli test, kar vidite na sliki je čisto pravo domače rdeče vino, pomarančni sok in jedilno olje! S FEYDOMOM zabave v dnevni sobi ne bodo več prepovedane!

POPOLNOMA SNEMLJIVE PREVLEKE – NOBENIH SKRBI!!! Za vse tiste, ki ne najdete svoje barve med aquaclean materiali imamo drugo rešitev.

Izberete si lahko garnituro, ki bo imela snemljive prevleke. Kar pomeni, da ne glede na to, kateri material si izberete, ga lahko operete v pralnem stroju na 30 stopinjah, ga posušite na zraku (ne na soncu!) in rahlo vlažnega nataknete nazaj na garnituro, brez bojazni da bi se skrčil! Prepovedano pa je sušenje v sušilnem stroju in dodajanje mehčalca pri pranju!

ENOSTAVNO ČIŠČENJE Z GOBICO – NOBENIH SKRBI!!! Predstavljamo Vam čudežno gobico in resno priporočamo nakup!

Deluje po principu radirke. Namočite jo v vodo in podrgnete po madežu, ne samo da odlično čisti FEYDOM sedežno garnituro, uporabite jo lahko tudi za čiščenje vaše obutve, avtomobila..

ENOSTAVNO ČIŠČENJE S PASTO IZ SODE BIKARBONE – NOBENIH SKRBI!!!

Malo vode zmešajte s sodo bikarbono, da dobite pasto in nanesite na madež. Naš nasvet, da boste lažje nanesli pasto na madež in dobro vrtli si pomagajte z zobno ščetko. Pustite nekaj časa nato pa obrišite z vlažno brisačo.

Če pa želite samo osvežiti vašo garnituro, potem priporočamo da v liter ali dva vode fino zmešate žlico sode bikarbone, v raztopino pomočite brisačo, jo ožamete in z brisačo zdrgnete sedežno garnituro in pustite da se posuši. Nasvet, če želite da bo garnitura hkrati lepo dišala dodajte kakšno kapljico naravnega eteričnega olja v vodo.

Seveda lahko najamete tudi kakšno pomoč pri čiščenju,

NIKAKOR PA NIKOLI ne čistite FEYDOM sedežne garniture z globinskim sesalnikom, s tem boste namreč poškodovali notranji silikonski sloj, ki služi otimalnemu prileganju in udobju garniture.

FEYDOM ekipa vam želi veliko brezskrbnih trenutkov na vaši zbrani modularni garnituri