Košarica

Tudi letos smo se udeležili sejma Ambient v Ljubljani, ki je praznoval okroglo obletnico. Sejem je namreč potekal že tridesetič, na njem smo si lahko ogledali nasodobnejše trende bivanja, kaj je novega v slovenski pohištveni industriji in sveže ideje mladih arhitektov, oblikovalcev in rokodelcev.

Na prireditvi se je predstavljajo 233 podjetij iz 21 držav, med drugim tudi FEYDOM. Predstavili smo naše modularne sedežne garniture in razkrili nov proizvod – tabure za male živali PAKS, ki je požel veliko zanimanja.

Presenetilo nas je kar nekaj naših “starih” strank, ki so nas prišli pozdraviti in zaupali svojo izkušnje dolgoletne uporabe FEYDOM sedežnih garnitur. Njihove izkušnje in komentarji so neprecenljivi pri nadaljnjemu razvoju modularnega pohištva. Lepo je slišati komentarje, da so z našimi sedežnimi garniturami zadovoljni in da bi se ponovno odločili za nakup.

Posebno pozornost smo namenili predstavitvi naše zaveze: VI KUPITE SOFO, MI POSADIMO DREVO. V projektu z vašo pomočjo utvarjamo sistem, kjer investiramo v naravne vire in okoljevarstveno trajnost, da bo to postalo osnovno načelo pohištvene industrije.

letu 2017 smo namreč začeli s pojektom HOOOPE in idejo, da posadimo in vzgojimo drevo za vsako sedežne garnituro, ki jo proizvedemo. Od takrat smo posadili že 13 000 dreves.

Obiskovalci sejma so se lahko pogovorili s FEYDOM strokovnjaki in jim predstavli svoje želje, pričakovanja in navade in skupaj so poiskali najboljši sestav za njihov prostor in potrebe.

Vsem tistim, ki se sejma niste mogli udeležiti sporočamo, da nas še vedno lahko obiščete v našem salonu na Tavčarjevi 1 v Ljubljani, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izboru najboljšega modularnega pohištva za vas. Odprti smo vsak delovnik med 9.00 in 19.00, ob sobotah med 9 in 13. Vsem, ki nas boste obiskali z avtomobilom z veseljem sporočamo, da imajo FEYDOM stranke brezplačno prvo uro parkiranja v garažni hiši Trdinova.

Povezano: Brezplačno parkiranje v parkirni hiši Trdinova za stranke FEYDOM

FEYDOM. Življenje je igra!