Skip to main content

Globalni trendi kažejo, da se naš življenjski prostor manjša. Še posebej na udaru pa so dnevne sobe, ki veljajo kot glavni simboli našega doma – tam preživljamo čas, se družimo z domačimi in gosti. Vedno bolj pogosto pa jih uporabljamo tudi kot pisarne, otroške igralnice in celo spalnice.

Iz dneva v dan vidimo več garsonjer in mikro stanovanj z zelo premišljeno izkoriščenim prostorom. Trendi namreč kažejo, da je vedno več elementov premičnih in optimiziranih na način, da prekrijejo čim manj površine.

“Na TV-ju dnevne sobe radi gledamo ljudi, ki jih drugače nočemo imeti v bližini našega doma.”

– Groucho Marx

V dnevnih sobah tako postaja vedno večja potreba po tem, da lahko s čim manj elementi poskrbimo za čim več potreb. V našem primeru, za to priporočamo modularne sedežne garniture – namenjene maksimalnemu izkoristku bivalnega prostora. Največja prednost modularne sedežne garniture je ta, da jo lahko že v nekaj trenutkih POPOLNOMA SPREMENITE.

Za boljšo predstavo smo pripravili nekaj predlogov postavitev sedežnih garnitur, da vam pokažemo, kako lahko s FEYDOM sedežnami na različne načine zapolnimo še tako nehvaležne prostore.

Archipelago

Archipelago (ali, kot mu ljubkovalno rečemo v ekipi: “Arči”) velja za najbolj odštekanega v naši ponudbi. Kljub temu (ali pa morda ravno zaradi tega), pa lahko z njim fantastično zapolnimo prostor. 

Q6

Enosed, ki postane sedežna, ki postane ležišče (v manj kot eni minuti), je idealen za manjše prostore, kot so spalne sobe, pisarne in druge manjše sobe, v katerih se radi družimo.

Choice 1

Choice 1 s svojo modularnostjo lahko hitro zapolni vse kotičke sobe, hkrati pa s tem poskrbite, da soba dobi pridih življenja. Za odštekane mini sobe priporočamo garniture z intenzivnimi barvami!

Gemini M

Gemini je fantastična izbira za tiste, ki so radi v dvoje. Prostorna sedežna garnitura se lahko hitro spremeni v eno večje ležišče ali dva manjša. 

FEYDOM Designer App

Dejstvo pa je, da so dandanes dnevne sobe manjše in nam pogosto prav pride vsak centimeter. Zato smo za naše sedežne garniture pripravili aplikacijo, kjer si jih lahko sestavite sami, po meri, s točnim izračunom površine. Dodajte elemente, spremenite jim dodatke in barve, na mobilcih pa lahko celo vidite, kako sedežne izgleda v vaši dnevni sobi z AR tehnologijo v naši aplikaciji. 

Call Now Button