• days
 • :
 • Hours
 • :
 • Minutes
 • :
 • Seconds

SPOMLADANSKO ČIŠČENJE: 20% popust na vse izdelke

Kotne sedežne garniture z ležiščem za vsakodnevno spanje!

24. novembra, 2022
Čas branja: 4 min

V naši ponudbi modularnih sedežnih garnitur je kar nekaj takih, ki jih lahko uvrstimo med kotne sedežne garniture z ležiščem. V nadaljevanju vam predstavljamo 5 modelov, primernih za različne vrste stanovanj in prostorov.

Choice 16

Preprost za vzdrževanje in primeren za večje prostore

Choice 16 ima snemljive prevleke, ki jih lahko perete v pralnem stroju ter dodaten prostor za shranjevanje pod elementi. Lahko je kotna sedežna garnitura z zakonskim ležiščem dimenzije 160 × 200 cm. Iz te postavitve jo lahko preoblikujemo v tri posamezne sedalne elemente, en dvosed s trosedom … Model Choice je prejemnik prestižne nemške nagrade za dizajn. Barvo in materiale lahko v celoti izberete sami, kasneje lahko prevleke tudi zamenjate, dokupite nov sedalni element ali tabure … Choice 16 uvrščamo med mehkejše sedežne, saj ga sestavljajo dve plasti poliuretanske pene, ki preprečujeta usedanje in uvešanje materiala med sedenjem. Elementi so med seboj fiksirani s kovinskim konektorjem, ki ga položimo med elemente.

Choice 16 preview 1

Gemini M

S fiksnim kotom, primeren za vsakodnevno spanje

Gemini M ima fiksni levi ali desni kot in premični del. Ker je premični del postavljen na silikonska kolesa, se ga v ležišče spremeni hitro in brez nepotrebne obremenitve hrbtenice. Zaradi svoje večplastne sestave je nekoliko trši, zato je primeren tudi za vsakodnevno spanje. Iz kotne postavitve lahko v samo nekaj potegih ustvarite zakonsko ležišče 160 × 200 cm ali podaljšano sedežno garnituro. Ima delno snemljive prevleke na blazinah. Za fiksacijo poskrbijo posebni »štiftki« z zatičem.

FEYDOM modularni kavc z ležiščem Gemini M HC-09-L

Matacao City

Mehkoba in premični nasloni za roko

Model City iz družine Matacao je kotna sedežna garnitura z ležiščem, posebnost tega modela so premični nasloni za roko. V samo nekaj potegih ga lahko transformiramo v ležišče za dve osebi ali elemente ločimo v dva dvoseda in dva enoseda. Mehke žepno žičnate vzmeti naredijo ta kavč še bolj mehak in udoben. Sofa se fiksira z močnimi ježki, ki se jih nalima na stike elementov. Tudi ta model ima pralne prevleke, barvo in materiala vsakega elementa si lahko določate sami. City nudi številne možnosti postavitev:

 • Kotna sedežna garnitura s taburejem (226 × 251 cm)
 • Podaljšana kotna garnitura (309 × 226 cm)
 • Dvojni dvosed (211 × 97 cm)
 • 2 × dvosed (139 × 97 cm) + 2 × naslonjač (97 × 72 cm)
 • Ležišče (211 × 164 cm)

FEYDOM modularna kotna sedežna garnitura City FE-84

BonBon L

Minimalističen in udoben, z dodatnim prostorom za shranjevanje

BonBon L nudi ogromno možnosti za različne postavitve.

Dve plasti poliuretanske pene skrbita za udobje med sedenjem in poležavanjem, končni sloj preprečuje posedanje sedalnih površin. Elementi se med seboj fiksirajo s silikonskimi koleščki, železnimi konektorji in ježki. Nasloni za roke vključujejo 150 l dodatnega shranjevalnega prostora, zgornji del se lahko enostavno pretvori v zakonsko ležišče, dve ločeni postelji, podaljšan kavč … Vse prevleke so lahko fiksne ali snemljive. Blazine nudijo optimalno oporo hrbtenici. Kasneje lahko prevleke zamenjate, dokupite tabure … BonBon je prejemnik mednarodne nagrade A’Design za oblikovanje in inovacije.

FEYDOM modularni kavc z ležiščem BonBon L ET-11

Zakaj izbrati kotne sedežne garniture z ležiščem iz naše ponudbe?

Razlogov je veliko, če povzamemo glavne prednosti naših modularnih modelov:

 • Modularnost: ena sedežna ima več postavitev, kar pomeni, da lahko v samo nekaj potegih sedežno preobrazite v posteljo, dvojno ležišče, zakonsko ležišče
 • Pralne prevleke: prevleke na sedežnih garniture so pralne, kar pomeni, da jih lahko v primeru razlitja ali umazanije enostavno odstranite s pomočjo ježkov in operete v pralnem stroju
 • Modern dizajn: naše sedežne garniture so moderne in sledijo skandinavskim smernicam, kar pomeni, da je v središču dizajna minimalizem
 • Možnost kasnejšega dodajanja elementov: čez čas lahko elemente tudi dodate ali spremenite barvo prevlek …

Spoznajte nas in si sestavite sedežno garnituro svojih sanj!  

FEYDOM novice
Prijavi se na naše novice, da boš na tekočem z novostmi, promocijami in drugimi akcijami.
Prijava uporabnika
Ali še nimate uporabniškega računa? Registracija
Registracija uporabnika

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilnik o zasebnosti.

Ali že imate uporabniški račun? Prijava
Povzetek naročila

V košarici ni izdelkov.