Košarica

Pri FEYDOMU smo z mislijo na vas ustvarili tudi aplikaciji FEYDOM DESIGNER in FEYDOM CLOOODS s katerima si lahko pomagate pri načrtovanju vaše sedežne garniture. Aplikaciji sta narejeni za mobilne telefone in tablice, tako za iOS kot tudi Android sisteme. Obe aplikaciji sta popolnoma brezplačni.

FEYDOM DESIGNER

Pri FEYDOM Designer aplikaciji lahko izbirate med 4 različnimi modeli in sicer: BonBon 2, Choice, Cuban ter Matacao. Glede na izbrani model, vam aplikacija ponudi različne elemente med katerimi lahko izbirate.

Model BonBon 2 

Pri modelu BonBon 2 si najprej izberete pozicijo sedalnega elementa A, ki ga lahko tudi obračate v poljubno smer. S pritiskom na krogec dodajate preostale elemente – dodatna sedišča in naslone, s pritiskom na kvadratek pa dodajate še blazine

Model CHOICE 

Model CHOICE je malce drugačen, glede na to da ima največjo izbiro različnih elementov, vam aplikacija najprej ponudi izbiro osnovnega sedalnega elementa. Nato pa prav tako s pritiskom na krogec in kvadratek dodajate poljubne elemente.

Model MATACAO

Pri modelu MATACAO se zgodba ponovi. Najprej izberete enega izmed štirih sedalnih elementov in nato dodajate preostale elemente s pritiskom na krogec oziroma kvadratek. Enako velja pri modelu CUBAN.

FEYDOM CLOOODS

Novejša aplikacija je bila ustvarjena za načrtovanje personalizirane garniture iz modela CLOOODS.

Možnost imate, da si izberete enega od že narejenih sestavov ali pa začnete načrtovati sami od začetka. Če se odločite za že obstoječi sestav, lahko tega kadarkoli spremenite in mu dodate oziroma odvzamete posamezne elemente. Če pa načrtujete sami od začetka, si najprej izberete osnovni sedalni element in nato s pritiskom na krogec dodajate ostale elemente.

BARVE in TEKSTURE

Pri vseh modelih lahko za vsak element posebej izberete tako teksturo kot barvo, se z njimi poigrate ter ustvarite unikatno kombinacijo, ki bo krasila vaš prostor.

2D in 3D POGLED

V 2D pogledu vam ob načrtovanju aplikacija prikazuje tudi dimenzije sestava, ki ga sestavljate, tako da lahko sproti preverjate ali ustreza dimenzijam vašega prostora. Sedežno garnituro si lahko ogledate z vseh strani tudi v 3D pogledu in se tako resnično prepričate, da so vsi elementi pravilno izbrani.

POGLED V NAČINU AR

Uporabniki, ki uporabljajo aplikacijo na napravah, ki podpirajo ARCore na Androidu in ARKit na iOS lahko izkoristijo način AR in si tako svoj sestav ogledate v izbranem prostoru, ga premaknete, zavrtite ali spreminjate barvo.

KOŠARICA

S pritiskom na ikono »KOŠARICA« lahko opravite spletno naročilo (samo v izbranih državah). Lahko pa nam tudi pošljete sporočilo s podatki o vašem naročilu (ime, barva, količina izbranih elementov.

Aplikacija Clooods je na voljo za prenos na naslednjih povezavah: